blue and white logo guessing game

Nieuwsbrief BIJ-Johannes

In onze digitale nieuwsbrief ‘BIJ-Johannes’ wordt wekelijks op vrijdag een overzicht van het nieuws uit onze geloofsgemeenschap handig voor u samengevat. De nieuwsbrief wordt elke vrijdag om 9.30 uur verzonden. In dit bericht meer u informatie over het lezen via deze website, de regels voor het aanleveren van kopij. U kunt zich ook vrijblijvend en kosteloos aanmelden. Breng onze nieuwsbrief ook onder de aandacht bij anderen.

 

Klik op onderstaande links voor de meest recente nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 20 – 17 mei 2024

Nieuwsbrief 19 – 10 mei 2024

Nieuwsbrief 18 – 3 mei 2024

Nieuwsbrief 17 – 26 april 2024

Nieuwsbrief 16 – 19 april 2024

Help mee met het verspreiden onze nieuwsbrief.

De website met daaraan gekoppeld het nieuws via BIJ-Johannes heeft de beperking dat internet beschikbaar moet zijn. De realiteit is dat nog een (klein) deel van de mensen daar geen gebruik van maakt. Om dit deels op te lossen zullen wij zorgen dat er in de hal van de kerk een aantal uitgeprinte exemplaren van BIJ-Johannes liggen. Maar u kunt ook ons meehelpen.

Kent u mensen binnen uw familie of bij u uit de buurt, die wel betrokken zijn bij onze geloofsgemeenschap, of interesse hebben in ons nieuws? Doe hen een plezier en print de nieuwsbrief voor hen uit. Er wordt wel vaak verwezen naar de website voor meer informatie maar in de opzet van BIJ-Johannes wordt al het relevante nieuws wel samengevat weergegeven.

Kent u ‘digibeten’: help hen op weg!

Uit ervaring weten we dat er ook mensen zijn die wel de beschikking hebben over internet maar het lastig vinden om zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Help ook hen even op weg. Eenmaal aangemeld is het daarna eenvoudig klikken op de binnengekomen mail om ons nieuws wekelijks te kunnen lezen.

Wij zijn altijd op zoek naar het nieuws

Wij proberen elke week een aantrekkelijke nieuwsbrief te maken. Als redactie speuren we zelf volop naar informatie die relevant is om te delen. Maar we krijgen ook veel input vanuit werkgroepen en betrokken mensen.

Let op de sluitingstermijn

Kopij bestemd voor de eerstkomende nieuwsbrief graag aanleveren uiterlijk op de donderdag voorafgaand vóór 13.00 uur! De redactie en webmasters hebben één centraal adres voor kopij bestemd voor deze website, de nieuwsbrief BIJ-Johannes, Facebook en/of BIJeen. We bepalen aan de hand van onderwerp en relevantie hoe en waar wij het bericht plaatsen. De redactie behoudt zich het recht voor ingezonden kopij te bewerken. Het is altijd wenselijk, zeker in de vakantieperiode juni/augustus om zo mogelijk kopij ruim van te voren in te sturen.

Kort en krachtig

Voor de leesbaarheid benadrukken we om korte teksten bij ons aan te leveren, bij voorkeur minder dan 100 woorden, doch maximaal 150 woorden. Een uitvoerige versie van het bericht wordt op de website geplaatst. Een leuke bijpassende foto of afbeelding is van harte welkom. Lever voor de essentie van het verhaal bij een langer artikel ook zelf een compacte samenvatting aan.

Ons adres is: nieuws-johannes@3eenheidparochie.nl

 

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden voor onze nieuwsbrief ‘BIJ – Johannes’.