Schuld Hulp Maatje Nieuwegein

De gezamenljke kerken in Nieuwegein hebben nu ook SchuldHulpMaatje opgezet. Dit is de 120ste locatie in Nederland. De maatjes bege- leiden mensen die het risico lopen op financiële problemen of die al in de schulden zitten. De eerste maatjes én twee coördinatoren hebben hun opleiding afgerond en de eerste hulpvragen zijn in behandeling genomen. We zijn dus echt begonnen! We zijn nog op zoek naar meer maatjes, want er komen zeker meer hulpvragen.

Een SchuldHulpMaatje is een (gecertificeerde) vrijwilliger die mensen met financiële problemen helpt om alle inkomsten en uitgaven op een rij te zetten. Als maatje moet je vooral goed kunnen luisteren en geduld hebben. Je moedigt de hulpvrager aan om vol te houden en geeft praktische hulp. Je krijgt ondersteuning van de coördinatoren als dat nodig is. Na een driedaagse training kun je als SchuldHulpMaatje aan de slag.
Wil jij SchuldHulpMaatje worden voor een dagdeel per week en anderen helpen om ook financiële vrijheid te ervaren? Meld je aan bij werkgroeplid Jessica Tissink,
tel.  06 20 71 13 90
e-mail: jessicatissink@gmail.com

Zoek je hulp?

Heb je geldvragen, geldzorgen of problemen met schulden? Kun je daarbij hulp gebruiken van een Maatje?
Neem dan contact met ons op. Vul het hulp- formulier in. Dat kun je vinden op: https J/SChuldhulpmoatje.nl7ik-zoek-hulp
Wij nemen dan contact met je op.
Of bel gratis: 071 – 200 01 00.
Meer informatie op de website schuldhulpmaatje.nl