Lentesprookje tussen Pasen en Pinksteren

8 maart 2024

Lente…

Verlang jij er ook zo naar? Word jij ook blij van de bloeiende krokussen en de eerste lammetjes? Sta je net als ik een paar minuten in de zon als het weer even opknapt? Lente: Overal geluid. Overal kleur. Overal nieuw leven.

Eén grote uitbarsting van levenskracht. Ik (pastor Marion Korenromp) ben verwonderd hoe er toch weer een einde komt aan alle doodsheid. Ook van binnen wordt het anders in de lente. Opgeruimder. Lichter. Hoopvoller. Herken je dat?

Ik geef toe: van binnen kan het desondanks nog steeds winter zijn, of herfst. Soms is er verdriet,  ziekte, troosteloosheid. Of misschien wel gewoon gebrek aan aandacht voor wat er is. Stress. Drukte. Al die dagelijkse dingen die een hoofd en een hart zo vullen, dat je niet meer kán voelen of het van binnen nu lente, winter of zomer is.

Nieuw project

Misschien verlang je naar een manier om je met je innerlijke levenskracht te verbinden. Dan ben je hier aan het goede adres.
Ik heb een emailproject voor je voorbereid  dat zeven weken gaat duren. In het project staat een lentesprookje centraal dat zich afspeelt tussen Pasen en Pinksteren.
Het geeft ons zeven manieren om je (opnieuw) met je levenskracht te verbinden. Om het dus ook van binnen een beetje lente te laten worden.

Wanneer?

We starten met Pasen en sluiten af met Pinksteren. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Wifi is er op de meeste plekken, en je kan natuurlijk ook later kijken.

Wat krijg je?

  • Zeven weken lang éénmaal per week email post waarmee je in je eigen tijd aan het werk kan;
  • Zeven manieren om je zelf weer met je levenskracht te verbinden;
  • Extra: drie live bijeenkomsten. Ze zijn een bonus voor wie wil, niet ‘nodig’ om het project te volgen, maar wel een verrijking!;
  • Je komt dichterbij de lente;
  • Je ontdekt nieuwe betekenissen voor de christelijke lentefeesten, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren, waar je heel concreet iets aan hebt.

Doe je mee:  mail, app, of dm me!
E-mail-adres: mar.korenromp@outlook.com

Andere berichten