(Sobere) soep en film

20 maart 2024, 18:30 uur

Sobere soepmaaltijd + filmavond (Werkgroep Oecumene Montfoort)

Op woensdag 20 maart 2024 combineren we een sobere soep maaltijd met de filmavond. We beginnen om 18:30 met gezamenlijk soep eten en om 19:30 uur gaan we kijken naar de film Sisteract.

Delores, een zangeres in een club in Reno, is getuige van een moord van een werknemer door haar vriend die een gangsterleider blijkt te zijn. De politie wil Delores niet kwijt, en daarom zetten ze haar voor bescherming in een oud klooster. Ze maakt al snel vrienden bij de zusters. Nadat ze met twee vriendinnen wegsluipt om naar een bar te gaan wordt ze door de hoofdzuster in het koor gezet. De volgende mis wordt iedereen verrast door een swingend groepje zusters. Dankzij haar goede werk komt Delores in de krant. Maar nu weten de gangsters natuurlijk dat ze in het klooster zit, waarop haar oude gangstervriend eens een bezoekje komt brengen…

Praktische gegevens

Wanneer:     20 maart 2024
Waar:           Kerkgebouw “De Rank” Montfoort
Hoe laat:      18:15 inloop, 18:30 soepmaaltijd; 19.30 uur start film
Toegang:     Gratis (een vrijwillige bijdrage mag gegeven worden en is t.b.v. Het Bakkershuis)

Voor de filmavond hoeft u zich niet aan te melden, maar als u vooraf bij de sobere soep wilt aanschuiven is het fijn als u zich even opgeeft via:

  • Petra van Doornik – prvandoornik@gmail.com –  06 – 1024 3414 of
  • Thea Visser – visser.vergeer@gmail.com –   06 – 8239 9433

Ook zijn wij nog op zoek naar mensen die een lekkere soep willen maken. Ook dat horen wij graag via bovenstaand e-mailadres.

Van harte welkom.