Gezamenlijk kijken van ‘The Passion’ 

28 maart 2024, 20:30 uur

Op Witte Donderdag, 28 maart, is de 14e editie van ‘The Passion’. Een live muzikaal-bijbels evenement waarin het verhaal van Jezus en de mensen om hem heen wordt verteld de dagen rondom Pasen. Dit evenement, waarin wordt gezongen, een processie wordt gelopen en wordt verteld, vindt dit jaar plaats in Zeist en wordt uitgezonden via de NPO. Wij willen mensen uitnodigen om dit met elkaar in ‘De Rank’ te kijken. Een mooi moment om met elkaar samen te zijn en te zien, te horen en te voelen hoe de tijd rondom Pasen ook anno 2024 nog steeds leeft. Beleef jij het ook mee?!

Iedereen is van harte welkom om aan te sluiten. Een ieder met zijn eigen verhaal, zijn eigen geloof, zijn eigen gedachten, zijn eigen leeftijd. Samen zijn in deze tijd en samen ervaren zorgt voor verbinding. We hopen dat mensen dit, juist, rondom Pasen mogen ervaren.

De uitzending start om 20.30 uur, iets voor die tijd is de zaal open. Het zou geweldig zijn als na de eucharistieviering met voorganger H. Slot de kerkgangers zich naar De Rank begeven om aldaar met elkaar The Passion op het scherm te volgen, onder genot van een kopje koffie/thee. Mooi om dit samen te beleven, tot dan?

Hartelijke groet, 

Joke de Ruiter en leden van de werkgroep Oecumene Montfoort