Gezamenlijk concert Deo Datus en COV

19 april 2024, 20:00 uur

CRM Deo Datus en COV IJsselstein voeren een gezamenlijk concert uit op vrijdag 19 april 2024 aanvang 20.00 uur in de Sint Nicolaasbasiliek.

In IJsselstein is een mooie ontwikkeling gaande: meer en meer gaan IJsselsteinse cultuurdragers samenwerken om prachtige producties te laten ontstaan. In dat kader brengen de twee koren een mooi gezamenlijk concert. We geven u een selectie. Het programma moet natuurlijk een beetje een verrassing blijven: werken van Gabriel Fauré, w.o, het Requiem en Cantique de Jean Racine, en van César Franck de prachtige Psalm 150 en Panis Angelicus.

De kaartverkoop is gestart. Wilt u dit gezamenlijk concert bezoeken, dan kunt u uw kaarten  (tevens programmaboekje) á € 25,00 reserveren via concertcovdd@gmail.com. Wilt u in de mail aangeven hoeveel kaarten u wilt bestellen en onder welke naam. U ontvangt dan van ons een antwoord, waarin staat hoeveel en waar u kunt betalen. U kunt ook het totale bedrag van het aantal kaarten dat u wilt bestellen, storten op rekeningnummer NL 72 RABO 0378 1522 89 t.n.v. Concert COV DD onder vermelding van uw voor- en achternaam. In beide gevallen van wijze van bestellen, zullen de kaarten dan in de Basiliek klaarliggen.

Bij de ingang van de Basiliek op 19 april zijn mogelijk nog toegangskaarten te koop.

Wij hopen u te zien bij ons gezamenlijk concert. Tot dan!