Bedevaart naar Kevelaer op 21 en 22 augustus 2024

21 augustus 2024 - 22 augustus 2024

Ga mee op bedevaart

De Utrechtse Broederschap Onze Lieve Vrouw van Kevelaer organiseert dit jaar weer de bedevaart naar Kevelaer op 21 en 22 augustus 2024

De Utrechtse bedevaart nodigt u/je van harte uit om deel te nemen aan onze jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer, het beroemde bedevaartsoord in Duitsland. Het is een plek van rust, bezinning en ontmoeting, waar we ons verdriet en verlies bij Maria, “Troosteres van de bedroefden”, mogen neerleggen.

De bedevaart is voor iedereen

Of u nu op zoek bent naar verdieping in het geloof, samen wilt zijn met gelijkgestemden of nieuwsgierig bent naar de eeuwenoude traditie, u/je bent van harte welkom!

2-daagse reis

Onder begeleiding kunt u deelnemen aan mooie liturgische vieringen, indrukwekkende lichtprocessie, kleine of grote kruisweg en nog veel meer. Ook krijgt u de gelegenheid om alleen of gezamenlijk het stadje Kevelaer, de terrasjes en souvenirwinkels te verkennen.

Het vertrek is woensdag 21 augustus omstreeks 8:00u vanaf verschillende opstapplaatsen in de regio. Op de heenreis maken we een tussenstop voor koffie met gebak.

De kosten voor de reis zijn:

  • In het Parkhotel:  € 169,00 per persoon obv een 2 persoonskamer VP.
  • In het Priesterhuis: € 140,00 per persoon obv een 2 persoonskamer HP

Ook dit jaar mogen er weer grote en kleine misdienaars/ acolieten mee.

Vraag naar de mogelijkheden bij mevr. Wil van der Veldt: tel: 030-656 10 63.

Zoals u ziet is er een wijziging ten opzichte van voorgaande jaren. Een dag meegaan met de bus is niet meer mogelijk. U kunt echter wel met eigen vervoer gaan en het programma van de eerste dag volgen, tegen een kleine bijdrage. Dan heeft u geen overnachtigskosten.

Informatie hierover en opgeven voor de bedevaart bij de secretaris van de broederschap Elly de Sain-Scholman, telefoon 06-2234 2758 of email: secretariaatutrechtsebroederschap@hotmail.com

Parochianen van de H. Drie-eenheidparochie kunnen informatie krijgen bij Helma den Dunnen, 06-11 21 31 43.
Aanmelden kan bij Annemarie de Boer, broedermeester, op 06-81 96 89 53.

Bezoek ook onze website voor het programma.