photography of five people near outdoor during daytime

Jongeren

logo jongerenVormsel en daarna?

Als je in groep 8 zit heb jij misschien je vormsel gedaan? Wie weet vraag je je af hoe het nu verder gaat? Of je bent tussen de 12 en 17 jaar en bent nieuwsgierig naar de dingen die iets met je geloof te maken hebben.
Dan is de jongerengroep echt iets voor jou!!!

Wat is de jongerengroep?

Op een aantal zaterdagavonden kun je meedoen met de jongerengroep. Op deze avonden gaan we met elkaar in gesprek rondom bepaalde (geloofs)thema’s.
Maar we praten niet alleen over het onderwerp, we doen ook van alles bij het thema. Soms een spel, een filmpje, kahootquiz en natuurlijk een Bijbelverhaal.
De jongerengroep bestaat uit jongeren die afkomstig zijn uit de hele parochie. De groep komt samen in de Bavohof in Harmelen. Daar is alles wat we nodig hebben voor de avonden: veel ruimte voor bewegingsspellen en wifi.

Wil je een keer komen kijken?

Meld je dan aan via: h.mensink@3eenheidparochie.nl of app: 06- 38 59 79 90

Save the Date

Misschien denk je wel eens: “Ben ik de enige jongere die gelooft (of er naar zoekt) en naar de kerk gaat?” Dan komt er dit jaar een moment waarop je hardop zult zeggen””Neeeee, ik ben niet de enige die gelooft en naar de kerk gaat!”

Wereld Jongeren Dagen Lissabon

Reserveer 1 t/m 6 augustus 2023 in je agenda. Je zult daar met duizenden zo niet miljoenen anderen jongeren zijn en reken maar dat je je niet alleen zult voelen.

Wat zijn de Wereld Jongeren Dagen

De Wereldjongeren Dagen (WJD) zijn internationale bijeenkomsten die om de ongeveer 3 jaar door de Rooms-Katholieke Kerk worden georganiseerd. Deze vinden plaats in of bij de grote stad, afwisselen in Europa of elders in de wereld. Afhankelijk van de plaats van samenkomst worden ze door honderdduizenden tot soms meer dan 3 miljoen voornamelijk katholieke jongeren bijgewoond.

Meer informatie en aanmelding

www.wjd.nl of bel mij 06-38 59 79 90.

logo wjd