Inzameling Voedselbank Nieuwegein

De maand maart staat net zoals andere jaren in het teken van het inzamelen van boodschappen voor de Voedselbank Nieuwegein.

Op zondag 3 maart is de Barbara kerk aan de beurt. De boodschappenbriefjes worden uitgedeeld op zondag 18 en 25 februari.

Op zondag 10 maart volgt de Nicolaas kerk. De briefjes worden uitgedeeld op 25 februari en 3 maart.

Op zondag 17 maart ten slotte de Emmaus kerk. De briefjes worden uitgedeeld op 3 en 10 maart.

Wij vragen u dan op een van bovenvermelde data één of meer producten mee te nemen. Let u s.v.p. wel op de houdbaarheidsdatum! Producten die over de datum zijn kunnen niet meer worden gebruikt.

U kunt ook een gift overmaken op rekeningnummer: NL 78 RABO 0324 4305 74 t.n.v. Caritas Nieuwegein o.v.v. Bijdrage Voedselbank. Met uw steun helpt u mensen in Nieuwegein die veelal tijdelijk ondersteuning van de Voedselbank nodig hebben. Giften die worden overgemaakt worden niet gebruikt voor aanvullende boodschappen maar om de geoliede machine, die volledig op vrijwilligers draait, gaande te houden.

Voor meer informatie: www.voedselbanknieuwegein.nl.

Boodschappenlijstje

• Pastasaus of mix
  • Mix of saus voor bij de rijst
  • Toiletpapier