R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Het jongerenpastoraat wordt parochiebreed georganiseerd. De gegevens, maar ook verslagen van activiteiten, zijn dan ook te vinden op de parochiesite onder Jongeren.
WereldjongerendagAlvast de smaak te pakken krijgen voor de Wereldjongerendagen in Lissabon?! Kom dan ook naar WJD@home, van 27-29 januari 2023. Een ‘mini-WJD’ op Ameland, voor jongeren van 15-30 jaar. Aanmelden kan tot 16 januari 2023; de kosten bedragen € 85 per persoon. Er zijn twee busroutes naar de boot, waarvan er één via Utrecht rijdt, maar je kunt ook op eigen gelegenheid naar de boot komen.
Klik hier voor meer informatie
nietvergetenJongerengroepen in de parochie
Het jongerenpastoraat in de parochie bestaat uit een aantal groepen, afhankelijk van de leeftijd en de (geloofs-) interesse.
Na het vormsel in groep 8 kunnen jongeren starten bij de jongerengroep. Het jongerenpastoraat is gezamenlijk georganiseerd voor jongeren uit de hele parochie en niet per geloofsgemeenschap. Soms betekent dit even wat reistijd. Maar ach, dat moeten we voor een gemiddelde uitwedstrijd ook.smileys wink 600x600