R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

VacaturebankWij zijn op zoek naar mensen van onze geloofsgemeenschap die hun talenten, hun interesses willen gaan inzetten voor onze geloofgemeenschap.

Op bestuurlijk nivo

zijn wij op zoek naar:
· iemand die zich wil inzetten voor externe contacten met de andere kerkgenootschappen in IJsselstein: voor het Interkerkelijk Overleg (IKO)
· Wij zoeken leden voor de Kerkcommissie
. Voor de pastoraatgroep zoeken we ook iemand voor het werkveld diaconie.

Wij zijn al erg lang op zoek naar mensen die wat tijd hebben om een van bovenstaande taken op zich te nemen.
Voelt u zich aangesproken, dan kunt u contact opnemen met Cees van Kooten op dinsdag- of vrijdagmorgen: tel (030) 761 31 21
  • Op uitvoerend nivo

zijn er vacatures voor:
  • * Coördinatoren voor de kerstpakkettenactie. We zoeken hiervoor personen die affiniteit hebben met de sociale zorg binnen de kerk, die zich graag willen inzetten voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Voor meer informatie klik hier.
  • * Het secretariaat is op zoek naar versterking. Vooral iemand met een administratieve achtergrond zal heel welkom zijn. Het gaat om een ochtend per week (of 14 dagen).
  • * De doopgroep zoekt zeer dringend versterking: Wie vindt het leuk en inspirerend om met jonge ouders over geloof en het sacrament van het doopsel te spreken? Kennis is niet nodig, wel een nieuwsgierige geest!! Voor informatie kunt u contact opnemen met Nicole Horsman-Gielen
  • * De wijkcontactpersonen zijn weer op zoek naar uitbreiding. Er is onlangs een wijk zonder contactpersoon komenn te zitten. Voor informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter Margaret Lubbers of de secretaris Elly Koelink.
  • * Ook kunnen wij hulp gebruiken bij het opzetten van gezinsvieringen en het houden van kindernevendiensten. Wanneer je wilt komen helpen, neem dan a.u.b. contact op met Annie Kromwijk.
  • * We zouden graag wat meer kinderen hebben die misdienaar willen worden. Je zult goed worden ingewerkt. Graag contact opnemen met Coby Rijnders.
  • * Voor de uitvaarten en huwelijken heeft het team acolieten behoefte aan uitbreiding. Ben je vroeger misdienaar geweest? Dan pak je dit vast makkelijk op. Ook in de vakantieperiode zouden we je dan graag op de zondagen indelen. We vragen nadrukkelijk ook vrouwen hiervoor te 'solliciteren'.
  • * Eveneens voor uitvaarten en/of doopvieringen zouden we graag nog een koster erbij hebben, om een beroep op te kunnen doen.
BewarenBewaren