R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Wat doet DARA Europe?

FotoDARAEurope

Stichting Dara Europe is een IJsselsteinse stichting die Stellar Child Care Organisation in Andong, Cambodja ondersteunt.
SCCO is in 2012 begonnen met een kindercentrum als (tijdelijke) opvang voor kinderen die niet langer op een veilige manier bij hun familie in de krottenwijk Andong konden wonen.
SCCO ondersteunde deze kansarme kinderen door hen te voorzien van een veilige omgeving en kwalitatief onderwijs. Daarnaast groeide SCCO uit met Onderwijs- en familie-ondersteuningsprogramma’s in Andong.
In 2017, 2018 en 2019 heeft de parochie van de Heilige Drie-eenheid de projectdoelen van SCCO door middel van de Vastenaktie ondersteund. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Er zijn mede daardoor in de loop van de jaren  veel mooie ontwikkelingen bij stichting DARA Europe en SCCO in Cambodja te zien geweest. Wij geven u graag een update middels de laatste nieuwsbrief. klik hier: nieuwsbrief 41 van maart 2022

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar Wat is SCCO? (dara-europe.nl)

Het team van vrijwilligers van DARA Europe is in IJsselstein en in andere delen van Nederland actief met het werven van fondsen en donateurs. 

Wilt u ook DARA Europe steunen?

Dat kan! U kunt prachtige producten uit Cambodja kopen in onze webwinkel of maandelijks een project ondersteunen of een eenmalige donatie doen.  Iedere vorm van hulp en (financiële) ondersteuning is van harte welkom. NL50 Rabo 0136 1288 58 tnv. Dara Europe. 


Kijk voor meer informatie op de website: www.dara-europe.nl. Iedere vorm van hulp en (financiële) ondersteuning is van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
José Huizenga (secretaris),
Tirza Voss (initiatiefneemster)
en team

© 3eenheidparochie 2012 - 2023          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top