R.K. Geloofsgemeenschap H. Nicolaas - IJsselstein

Wat doet DARA Europe?

FotoDARAEuropeDe IJsselsteinse stichting DARA Europe ondersteunt sinds 2012 het kindercentrum Stellar Child Care Organization (SCCO) in Cambodja.
Op deze manier biedt de stichting kansarme kinderen in Cambodja een betere toekomst! DARA Europe helpt de kinderen in SCCO door:
· een veilige woon- en leefomgeving te creëren
· goede gezondheidszorg te bieden
· onderwijs te faciliteren
· gevarieerd en gezond voedsel te geven en
· zelfstandigheid te stimuleren

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Er zijn in de loop van de tijd veel mooie ontwikkelingen bij stichting DARA Europe en SCCO in Cambodja te zien geweest. Wij geven u graag een update van de laatste.
De nieuwste ontwikkelingen kunt u lezen in onze Nieuwsbrief nr. 35 van mei 2020.

Het team van vrijwilligers van DARA Europe is in IJsselstein zeer actief met het werven van fondsen en donateurs. Zo is er inmiddels een samenwerking met basisschool de Torenuil en BSO het Kinderkwartiertje.
Wilt u DARA Europe steunen?
Dat kan! U kunt prachtige producten uit Cambodja kopen, maandelijks een project ondersteunen of een eenmalige donatie doen. Kijk voor meer informatie op de website: www.dara-europe.nl. Iedere vorm van hulp en (financiële) ondersteuning is van harte welkom.
Daarnaast werd tijdens de Vastenactie in 2019 landelijk geld ingezameld voor DARA Europe. De opbrengst komt ten goede aan het onderwijsprogramma in Andong Village.


Met vriendelijke groet,
José Huizenga (secretaris),
Mattanja van der Schans (penningsmeester),
Tirza Voss (initiatiefneemster)

© 3eenheidparochie 2012 - 2020          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top