Fase 2 bestaat uit drie bijeenkomsten.

De eerste betreft een vrijdagavond en een zaterdag overdag. De tweede is een excursie naar een inspirerende plaats. De derde bijeenkomst vindt weer plaats op een zaterdag, ergens in de parochie.

Hieronder treft u links aan (klik op de datum) naar verzamelde verslagen over het onderwerp Vitaliteit van onze parochie van de H. Drie-eenheid en van de verschillende geloofsgemeenschappen.

uitleg- en planningsbijeenkomst
09-01-2018 Voor een kleine delegatie van de geloofsgemeenschappen heeft een uitleg- en planningsbijeenkomst plaatsgevonden in Nieuwegein.
Het verslag is gemaakt door Ben van Blokland (Montfoort/Linschoten)

weekendbijeenkomsten
16/17-02-2018 Vertegenwoordigers van de Barbara, de Bavo en de geboorte Johannes de Doper, kwamen op 16 en 17 februari  bij elkaar en gingen aan de slag over de vitaliteit van hun geloofsgemeenschappen.
9/10-03-2018 Vertegenwoordigers van de H. Nicolaas-IJsselstein kwamen op 9 en 10 maart bijeen om over de vitaliteit van hun geloofsgemeenschap aan de slag te gaan.
Zie ook het artikel op de site van de H. Nicolaas-IJsselstein: 'Je blik omhoog richten' en Vitaliteit - sessie 2
excursie
 7-04-2018 Excursie van leden van de geloofsgemeenschap H. Johannes de Doper naar de Sant' Egidio gemeenschap in Apeldoorn
14-04-2018 Excursie van leden van de geloofsgemeenschap van de H. Nicolaas-IJsselstein naar de Johannes de Doperparochie in Hoofddorp, met o.a. een Bijbelse beeldentuin.
3e bijeenkomst

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top