Vitaliteit Fase 2: 2018 -

Wélk project?

Weet u nog? In 2010 fuseerden 8 geloofsgemeenschappen tot de parochie van de H. Drie-eenheid. Drie gemeenschappen in Nieuwegein: die van de H. Nicolaas, die van de Emmaus, en die van de Barbara, de gemeenschap van de H. Nicolaas in IJsselstein, die van de Victorgemeenschap in Benschop, die van de H. Jacobus in Cabauw/Lopik/Polsbroek, die van de H. Johannes de Doper in Montfoort en die van de H. Bavo in Harmelen sloegen de handen ineen. Het bestuur wil niets liever dan 8 vitale gemeenschappen in stand houden, zodat de kerk bereikbaar en nabij zal blijven.

Fase 2 bestaat uit drie bijeenkomsten.

De eerste betreft een vrijdagavond en een zaterdag overdag. De tweede is een excursie naar een inspirerende plaats. De derde bijeenkomst vindt weer plaats op een zaterdag, ergens in de parochie.