• Sint Victorkerk BenschopBewaren
  • Mariakapel
  • Dopen
  • victoraltaar

Het altaar gewijd aan de Heilige Victor.
  • familiealtaar
    Het altaar gewijd aan de Heilige Familie.
  • Icoon H Drie eenheid rublev 1410
    Icoon van de H. Drie-eenheid (Rublev)
Welkom op de site van de Geloofsgemeenschap van de H. Victor in Benschop. Onze geloofsgemeenschap is een kleine maar hechte gemeenschap. Kern is de zondagse viering, maar soms wordt er meer georganiseerd.

In de menubalk staan taakvelden en rubrieken. Als u met de muis op een taakveld/rubriek klikt, klapt er soms een schermpje open. Klik vervolgens op de link, waar u wat meer van wilt weten.
Als u een artikel niet kan vinden, vult u in de rubriek 'Zoeken' boven de menubalk het zoekwoord in. In enkele ogenblikken krijgt u informatie waar de tekst staat die u zoekt.

Aan de rechterkant van het scherm worden de meest recente publicaties getoond. Onder dat kopje staat de rubriek 'Neem contact op met'. Daaronder staan links naar de meest gebruikte e-mailadressen binnen de Victor-gemeenschap.

Als u vanuit het Victor-deel van de site naar de site van de parochie wilt, klik dan op het logo boven de menubalk.

Suggesties voor aanpassingen/verbeteringen zijn welkom bij de webmaster.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top