Agenda

De data van de Gevorderden groep en beide 18+ groepen worden via een datumprikker bepaald. Heb je belangstelling voor een van de groepen stuur mij je mailadres voor meer info. Wil je graag een meet-up voor je geloofskennis of gesprek, laat het mij dan beslist weten.
Onderaan dit artikel staat mijn mailadres.

Nieuwe website voor Wereldjongerendagen 2023

Wie nieuws en informatie zoekt over de reisprogramma's naar de WJD en activiteiten in voorbereiding op de Wereldjongerendagen, kan vanaf nu terecht op de kersverse website Wereldjongerenda 2023.

2022 9. Logo WJDOp www.WJD.nl kunnen jongeren alvast in de stemming komen voor de Wereldjongerendagen en van de plek waar de WJD plaatsvinden: Lissabon. De Portugese hoofdstad zal van 1 tot en met 6 augustus 2023 het toneel zijn van het grootste jongerenevenement ter wereld. Op de website zijn nieuwsberichten en WJD-info en -achtergronden te vinden, interviews te lezen en filmpjes te bekijken. Ook zijn de diverse reizen uitgelicht vanuit de bisdommen naar de WJD. Informatie over aanmelding zal op de website verschijnen, zodra daarover alles bekend is.

Kerk
Op zoek naar een meet-up of verdieping van je geloof? Heb je vragen over je leven en je geloof? Wil je het met anderen delen of wil je gewoon eens komen kijken bij de jongerengroep/18+ groep? Of toch alleen een gesprek?
Hedwig Mensink, pastoraal werkster