Het seizoen 2018 – 2019 gaan we goed van start. In dit seizoen is er naast de vertrouwde groepen een uitbreiding van het aantal jongerengroepen.

Zo zijn er:

· jongerengroep voor de leeftijd 11/12 jaar tot en met 17 jaar
Deze groep is parochiebreed. Dat wil zeggen dat er jongeren van alle geloofsgemeenschappen welkom zijn. Momenteel zijn er jongeren uit de geloofsgemeenschapen van Benschop, Nieuwegein, Linschoten, Montfoort en Harmelen vertegenwoordigd. De bijeenkomsten van deze groep zijn in Harmelen.

· 18+groep voor de leeftijd vanaf 18 jaar
Deze groep bestaat al een aantal jaren en komt samen in Nieuwegein. De groep bestaat uit jongeren van de verschillende geloofsgemeenschappen, zelfs van buiten de parochie. Maar nieuw dit seizoen, is een tweede 18+groep. Deze tweede 18+groep zal gestart worden en komt in Harmelen samen. Uiteraard zijn 18+-ers uit alle gemeenschappen welkom.

· Nieuw dit seizoen is ook de gevorderde groep
Deze groep is voor (jong) volwassenen die al wat meer ingevoerd zijn in het leven en hun geloof. Deze groep staat open voor (jong) volwassenen uit alle geloofsgemeenschappen. Over het algemeen komt deze groep samen in Nieuwegein.