20220429 0501 flyer wjd at home rgb Nieuwe datum voorzijde 1Er is een nieuwe datum gevonden voor de WJD@Home op Ameland. Het weekend voor jongeren (15-30 jaar) zou eerst plaatsvinden van 14 tot en met 16 januari 2022, maar moest worden uitgesteld vanwege de coronamaatregelen. Het weekend vindt nu plaats van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei.

Aanmelden
Iedereen die zich al in had geschreven voor de WJD@Home heeft bericht gekregen over de nieuwe data.

Wie zich nog niet had aangemeld voor de WJD@Home kan dat nu tot vrijdag 15 april doen via www.jongkatholiek.nl (rechtstreeks naar het inschrijfformulier).

Flyer van WJD@Home
nietvergetenJongerengroepen in de parochie
Het jongerenpastoraat in de parochie bestaat uit een aantal groepen, afhankelijk van de leeftijd en de (geloofs-) interesse.
Na het vormsel in groep 8 kunnen jongeren starten bij de jongerengroep. Het jongerenpastoraat is gezamenlijk georganiseerd voor jongeren uit de hele parochie en niet per geloofsgemeenschap. Soms betekent dit even wat reistijd. Maar ach, dat moeten we voor een gemiddelde uitwedstrijd ook.smileys wink 600x600

Op zoek naar verdieping van je geloof? Heb je vragen over je geloof en je leven, wil je het met anderen delen of wil je gewoon eens komen kijken bij de Jongerengroep/18+ groep/Gevorderde groep? Of toch een gesprek?

Laat het dan weten. App/sms of bel 06-20 98 07 48 of mail naar Hedwig Mensink
fbfbh31hOp de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook!
Klik op een van de plaatjes of hier.