niet vergetenAgenda
De data van de Gevorderden groep en beide 18+ groepen
 worden via een datumprikker bepaald. Heb je belangstelling voor een van de groepen stuur mij je mailadres voor meer info. Wil je graag een meet-up voor je geloofskennis of gesprek, laat het mij dan beslist weten. Onderaan dit artikel staat mijn mailadres.

cover DOCATDocat is uit!!!
Naast de vertrouwde Youcat (Downloaden op www.kerkelijkedocumenten.nl ) is er nu ook een Docat. De Docat is een toegankelijke vertaling van de sociale leer van de katholieke Kerk, zoals deze is ontwikkeld in de belangrijke documenten sinds paus Leo XIII. Hij wil in het bijzonder de jonge mensen motiveren om deze belangrijke documenten van de Kerk in hun originele versie te lezen en hun handelen te oriënteren op de uitgangspunten van de waarheid, rechtvaardigheid en liefde. Paus Franciscus roept de christenen steeds weer op om zich in te zetten voor een andere, meer rechtvaardige wereld: “Een christen, die in deze tijd geen revolutionair is, is geen christen.”

niet vergetenAgenda
• Zaterdag 1 oktober 19.30 tot 21.30 uur jongerenbijeenkomst Bavohof Harmelen
• Zondag 9 oktober 10.00 uur Jongerenviering in de Bavokerk Harmelen
• Zaterdag 12 november 19.30 uur Taizéviering Dorpskerk Nieuwegein (deur open 19.15 uur)
• Zaterdag 26 november 19.30 tot 21.30 uur jongerenbijeenkomst Bavohof Harmelen

nietvergetenJongerengroepen in de parochie
Het jongerenpastoraat in de parochie bestaat uit een aantal groepen, afhankelijk van de leeftijd en de (geloofs-) interesse.
Na het vormsel in groep 8 kunnen jongeren starten bij de jongerengroep. Het jongerenpastoraat is gezamenlijk georganiseerd voor jongeren uit de hele parochie en niet per geloofsgemeenschap. Soms betekent dit even wat reistijd. Maar ach, dat moeten we voor een gemiddelde uitwedstrijd ook.smileys wink 600x600

Op zoek naar verdieping van je geloof? Heb je vragen over je geloof en je leven, wil je het met anderen delen of wil je gewoon eens komen kijken bij de Jongerengroep/18+ groep/Gevorderde groep? Of toch een gesprek?

Laat het dan weten. App/sms of bel 06-20 98 07 48 of mail naar Hedwig Mensink
fbfbh31hOp de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook!
Klik op een van de plaatjes of hier.