Poster LVW 2020De broeders van Sint Jan organiseren dit voorjaar en deze zomer diverse kampen.
Voor kinderen in de leeftijdscategorie van 7-9 jaar (in Nederland van 27 april - 30 april)
en voor 9-12 jarigen (in de Ardennen van 27 april - 2 mei).

Een survivalkamp voor jongens van 12-16 jaar (in de Ardennen van 21-24 mei)
en een bikkeltocht voor jongens vanaf 16 jaar (in de Franse Alpen van 8-16 augustus).

In de zomer komt er een wandeltocht voor jongeren vanaf 16 jaar.
De flyer met informatie kan je hier downloaden.
H MensinkJongeren vormen de toekomst. Dat vergezicht op de toekomst bestaat ook binnen onze parochie. Geworteld in de Schrift en Traditie, is het onze overtuiging dat de jongeren meegenomen moeten worden in de activiteiten van onze parochie.

Men zegt vaak: 'jong geleerd, is oud gedaan'. Dat geldt ook voor geloven. Maar dat betekent ook dat jongeren ruimte moeten krijgen om het geloof te ontdekken, te ontwikkelen en het zich eigen te maken in de wereld van vandaag.

Op zoek naar verdieping van je geloof? Heb je vragen over je geloof en je leven, wil je het met anderen delen of wil je gewoon eens komen kijken bij de Jongerengroep/18+ groep/Gevorderde groep? Of toch een gesprek?

Laat het dan weten. App/sms of bel 06-20 98 07 48 of mail naar Hedwig Mensink
Het seizoen 2019 – 2020 gaan we goed van start. In dit seizoen is er naast de vertrouwde groepen een uitbreiding van het aantal jongerengroepen.

Zo zijn er:

fbfbh31hOp de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook!
Klik op een van de plaatjes of hier.

youcat18+ groep duikt in de Youcat

Vragen over God, Jezus, de hemel, goed en kwaad, zonde en vergeving enz. Wie heeft ze niet?

Daarom dook de 18+groep maar eens in de Youcat. Het is een boekje gebaseerd op de oude catechismus, maar dan in een nieuw begrijpbaar jasje gestoken. Er is veel uitleg en achtergrond informatie in te vinden.