Inspirerende vakantie gewenst.

Jongeren copyHet woord ‘vakantie’ staat nergens in de bijbel.
Waarschijnlijk bestond het fenomeen vakantie in die tijd niet. Wel werd er veel gereisd. Er werden tenten meegenomen, opgezet en weer afgebroken. Denk bijvoorbeeld maar aan Abraham en Sara, de Israëlieten en de Heilige tent waar God zelf in meereisde. Wie in Exodus 26 kijkt, leest dat het een chique tent moet zijn geweest.

JaNa de succesvolle editie van 2021 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2022 weer een kinder- en tienerkamp. Beide zomerkampen vinden opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

Voor meer informatie en het inschrijven: Klik hier.
nietvergetenJongerengroepen in de parochie
Het jongerenpastoraat in de parochie bestaat uit een aantal groepen, afhankelijk van de leeftijd en de (geloofs-) interesse.
Na het vormsel in groep 8 kunnen jongeren starten bij de jongerengroep. Het jongerenpastoraat is gezamenlijk georganiseerd voor jongeren uit de hele parochie en niet per geloofsgemeenschap. Soms betekent dit even wat reistijd. Maar ach, dat moeten we voor een gemiddelde uitwedstrijd ook.smileys wink 600x600

Op zoek naar verdieping van je geloof? Heb je vragen over je geloof en je leven, wil je het met anderen delen of wil je gewoon eens komen kijken bij de Jongerengroep/18+ groep/Gevorderde groep? Of toch een gesprek?

Laat het dan weten. App/sms of bel 06-20 98 07 48 of mail naar Hedwig Mensink
fbfbh31hOp de hoogte blijven?
Volg ons op Facebook!
Klik op een van de plaatjes of hier.