pastoraalbeleidsplanTijdens de gesprekken over de vitaliteit kwam het beleidsplan 2014-2017 van onze parochie ter sprake.

Deze informatie heeft bijna 3 jaar op deze website gestaan. Omdat er onlangs vraag naar was, is het weer teruggeplaatst.

Als u nog eens wilt lezen, wat de hoofdlijnen van het in 2014 geschreven beleidsplan waren, klik dan op het plaatje.

Wélk project?

Weet u nog? In 2010 fuseerden 8 geloofsgemeenschappen tot de parochie van de H. Drie-eenheid. Drie gemeenschappen in Nieuwegein: die van de H. Nicolaas, die van de Emmaus, en die van de Barbara, de gemeenschap van de H. Nicolaas in IJsselstein, die van de Victorgemeenschap in Benschop, die van de H. Jacobus in Cabauw/Lopik/Polsbroek, die van de H. Johannes de Doper in Montfoort en die van de H. Bavo in Harmelen sloegen de handen ineen. Het bestuur wil niets liever dan 8 vitale gemeenschappen in stand houden, zodat de kerk bereikbaar en nabij zal blijven.

Deze morgen -17 juni 2017- is het eindrapport van Marion Korenromp en Henk Brussel besproken met alle lokaties.vitaliteit1

Als u hier klikt, kunt u het totale eindrapport in geschreven versie (1.5 - datum 18 mei 2017) lezen. De inhoud is voor alle mensen, die zich verbonden weten en voelen met onze Drie-eenheidparochie.

Namens het parochiebestuur,

Pastoor G.M.J van der Vegt
nieuwsHieronder treft u links aan naar verzamelde verslagen (klik op datum) over het onderwerp Vitaliteit van onze parochie van de H. Drie-eenheid en van de verschillende geloofsgemeenschappen.

Fase 2 bestaat uit drie bijeenkomsten.

De eerste betreft een vrijdagavond en een zaterdag overdag. De tweede is een excursie naar een inspirerende plaats. De derde bijeenkomst vindt weer plaats op een zaterdag, ergens in de parochie.

© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top