past caf 2Het pastoraal café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met een psychiatrische achtergrond.
Deze vindt plaats in de Emmauskerk in Nieuwegein. Er is tijd voor ontmoeting en een praatje en er is ook altijd een moment van bezinning in de stiltekapel.

We hebben een vacature voor een vrijwilliger. Als nieuwe medewerker kom je in een fijn team met ervaren vrijwilligers. Je bent één keer in de twee/drie maanden aanwezig op de eerste maandag van de maand en zorgt voor koffie/thee en een gesprekje met de deelnemers van het Pastoraal Café. Er zijn twee of drie vergaderingen per jaar waar de gang van zaken wordt besproken.

Aanmelden of vragen?
Bel of mail dan met coördinator Pieter Quakkelaar