creatief schrijvenCreatief schrijven is een manier van schrijven die je helpt je te bezinnen op je leven. De oefeningen zijn kort, maar krachtig. Ze brengen je inzicht in je leven en helpen je te luisteren naar de fluisteringen van je hart. Ze openen een weg naar eigen-wijsheid.

Deze eenvoudige oefeningen passen we in deze twee workshops toe op Bijbelverhalen. In de eerste workshop schrijven we rond het verhaal van ‘de verloren zoon’.
In de tweede workshop staat de ontmoeting tussen Jezus en Zacheüs centraal. Kom en laat je verrassen door wat deze oude verhalen je nú te zeggen hebben.
Schrijfervaring is niet nodig. Er wordt op geen enkele manier een oordeel uitgesproken over je tekst. Neem zelf pen en papier mee.

De beide workshops staan los van elkaar. U kunt kiezen voor één van hen. U kunt ze ook samen volgen.

Data: 7 en 21 november, 19.30-21.30 uur, in de Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2 in IJsselstein.
Begeleiding: Marion Korenromp, pastoraal werkster