The(e)maatje.

Er bestaan wandelmaatjes, kaartmaatjes, taalmaatjes en hardloopmaatjes. Nu nodigen we u uit thee-maatje te worden. TheeWat betekent dat? Wel: we komen samen in een huiselijke sfeer. We krijgen een introductie over verschillende soorten thee, proeven ervan en eten er wat lekkers bij. Ondertussen leren we elkaar wat kennen.

Dan is het tijd voor een thema. We lezen uit het boekje ‘stad vol ballonnen’ van Femke van der Laan, weduwe van Eberhard van der Laan, burgermeester van Amsterdam. Deze bundeling van haar columns in het Parool gaat over ‘een jaar van rouw’. Ze schrijft zo beeldend, dat het ons hart zal raken.

Locatie: Knus bij Ann, Dorpsstraat 40, 3433 CL Nieuwegein
Tijd: dinsdagmiddag 12 november van 14-16 uur.
Begeleiding: Marion Korenromp, pastoraal werkster parochie H. Drie-eenheid en Ali Elbertse
Kosten: €15 (onbeperkt thee/koffie, een gebakje en kopieën uit het boekje)
Opgeven?
Klik hier.