Godly playGodly Play in Nieuwegein

Godly Play is voor ieder die betekenis wil vinden in zijn leven, bij persoonlijke ervaringen, en deze wil verbinden met Bijbelse verhalen en verhalen uit de christelijke traditie. Het is een creatieve, beeldende en open uitnodiging om de diepere dimensies van geloof en vertrouwen, speels te onderzoeken.

Op donderdag 11 april 2019 verzorgt Marjolijne Yska een avond Godly Play voor volwassenen. Het gekozen verhaal voor deze avond is “Exodus”, en de avond is opgedeeld in het luisteren naar en ervaren van Godly Play, met daarna een creatief moment om het verhaal voor jezelf te verwerken. Opgeven voor deze avond is noodzakelijk, in verband met de ruimte.

Wanneer: donderdag 11 april 2019, start om 20.00 uur
Waar: Emmauskerk Nieuwegein, Merellaan 2