Vastentijd: genieten van genoeg!

Genieten van genoegSerie van drie avonden rondom het boekje ‘Overvloed. Genieten van genoeg.’ In het voorwoord zegt de schrijfster Mirjam van der Vegt: ‘overvloed : de één woont op een flat en dankt elke dag voor haar rijkdom. De ander heeft 80 miljoen op de bank staan en is nog steeds ontevreden. Overvloed heeft niet zoveel te maken met hoeveel geld en rijkdom je bezit. Het gaat om een gevoel dat je ervaart. Wanneer je overvloed ervaart, voel je vreugde en dankbaarheid.’

In het boekje deelt ze 12 aspecten van overvloed. Ze hebben titels als ‘leven of streven?’ ‘Wat zijn mijn bronnen van waaruit ik kan delen?’ ‘Waar heb ik genoeg van?’ ‘Tijd in overvloed’ en ‘Een hoofd vol ruimte’. Bijbelse gedachten en praktische oefeningen wisselen elkaar af.

In de bijeenkomsten worden de hoofdstukjes ingeleid en doen we een aantal van de aangegeven oefeningen. Tussen de bijeenkomsten werkt ieder verder in het boekje (totaal 32 pagina’s)

Voor: ieder die de vastentijd bewust wil beleven en aangesproken wordt door het thema.

Kosten (inclusief boekje): €10, te voldoen bij de eerste bijeenkomst. Daarna ontvangt u van ons het boekje
Data: 12 maart, 2 april, 16 april, 19.30-21 uur Emmauskerk, Merelplein 2, Nieuwegein
Begeleiding: Marion Korenromp

Aanmelden?