Thee met een thema

TheeIn de 40 dagentijd bieden we u een paar bijzondere ontmoetingen aan rond ‘Thee met een Thema’. Het is de tijd waarop we ons voorbereiden op Pasen. Veel mensen kiezen in deze periode voor wat extra tijd ter bezinning. Dat is bijvoorbeeld mogelijk door mee te doen aan een online retraite.

Via de website www.ignatiaansbidden.org kunt u zich gratis online aanmelden en ontvangt dan iedere dag een Bijbeltekst met een paar vragen. U beslist zelf wanneer en op welke manier u ermee aan de slag gaat. Het thema van de vastentijd 2019 is: Jezus ging de berg op. De online retraite start op aswoensdag 6 maart.

Misschien vindt u zo’n retraite fijn, maar toch een beetje té eenzaam en bent u best benieuwd hoe anderen zo’n retraite beleven. We bieden een uitwisselingsgroepje aan. Een moment van samenzijn, gebed en gesprek. Om dan weer zelf verder te kunnen. Dat doen we vier keer.

U bent van harte welkom op een of meerdere donderdagmiddagen. De geplande data zijn 14, 21, 28 maart en 4 april van 14.00-15.00 uur in de Kleine Johannes in Montfoort. We spreken bij deze bijeenkomsten over een tekst uit deze retraite, ter inspiratie en ter bemoediging. Meedoen is op basis van vrijblijvende inloop; er zijn geen kosten aan verbonden. Gespreksleider is pastor Marion Korenromp.

P.S. Vergeet niet u online aan te melden voor de teksten op de genoemde website! Het is overigens niet strikt noodzakelijk online mee te doen als u wilt deelnemen aan (een van) de middagbijeenkomsten. U bent van harte genodigd bij deze serie van ‘Thee met een Thema’.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top