Illustratie Kind op schootKind-op-schootvieringen

Wil je samen met je (klein)kind het geloof (her)ontdekken, beleven en vieren? Interactief, spelenderwijs en zonder lang stil te zitten? Kom dan op zondag 14 oktober naar de eerste Kind-op-schoot viering, om 11.30 uur in de Barbarakerk in Nieuwegein! Het thema is ‘Iedereen is welkom’.

Wat gaan we doen?

Net als een ‘echte’ viering, bestaat ook deze uit verschillende elementen. Denk aan het luiden van de bel, samen een liedje zingen, kaarsen aansteken, even stil worden... We luisteren naar een Bijbel-verhaal én ervaren wat het betekent door bijvoorbeeld een filmpje, toneelstukje of ‘Godly Play’. En natuurlijk zeggen we het Onze Vader, op een manier die je helpt om de woorden te begrijpen.

De viering duurt een half uur en wordt geleid door pastor Hedwig Mensink. Na afloop kun je nog even blijven voor koffie, thee, limonade en iets lekkers.

Voor wie?

We richten ons op de belevingswereld van peuters en kleuters, maar jongere of oudere broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom. En de volwassenen? Die doen gewoon mee.J

Meer weten?

Heb je vooraf nog vragen, dan kun je terecht bij pastor Hedwig Mensink (tel. 06-20980748). Maar kom het vooral zelf meemaken. We zien je graag!
Laat u alstublieft even weten of jullie komen door een (app)berichtje te sturen vóór 11 oktober.
De tweede Kind-op-schootviering staat gepland op 2 december.

Namens de werkgroep Kind-op-schoot-viering,
Marloes van Barneveld en Jorien Rijntjes
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top