hemelHoe kom ik dichter bij God of de Bron van het leven? Hoe leef ik gelukkiger en meer in balans? Vele mensen voor ons zijn in hun leven hiernaar op zoek gegaan. Kloosterlingen en leraren uit de christelijke traditie beschrijven hoe mensen die weg zijn gegaan. Ze hebben in vijf stappen beschreven wat hen daarbij hielp en welke valkuilen ze tegenkwamen.
In de bijeenkomsten maken we kennis met deze stappen op de geestelijke weg. We werken met de brochure ‘Afstemmen op de Eeuwige’.
Elke avond zullen we mediteren en teksten uit deze brochure lezen en samen bespreken.
Gaandeweg ontdek je hoe de Eeuwige zijn weg met jou gaat.
Aanmelden vóór 1 oktober; in oktober nodigen we elke deelnemer uit voor een kort kennismakingsgesprek.
Data: 1 november, 6 december, 10 januari, 7 februari, 7 maart, 4 april, 9 mei; 19.30-21.30 uur
Locatie: Ontmoetingskerk IJsselstein, Andorrastraat 2
Kosten: € 7,50 (voor de brochure die je in de 1e bijeenkomst van ons krijgt)
Begeleiding: Marion Korenromp en Irene van der Meulen (predikante pgij)