AVGIn bepaalde situaties is het voor parochies verplicht informatie over verwerking van persoonsgegevens schriftelijk ter beschikking te stellen.
Dit geldt in alle gevallen wanneer personen (voor het eerst) worden opgenomen in de R.-K. ledenadministratie. In een aantal situaties moet aan de betreffende personen een privacyverklaring worden verstrekt (dit kan ook digitaal, bijvoorbeeld via e-mail).

Lees de Privacy Verklaring mei 2018

Disclaimer voor de website van de parochie van de H. Drie-eenheid

disclaimerDe informatie op de internetpagina’s van de parochie van de H. Drie-eenheid is uitsluitend bedoeld als algemene informatie voor particuliere, niet-commerciële doeleinden. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. De parochie behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top