Website onderhoudMaandag (12 juli) was er een belangrijke bijeenkomst voor de webmasters van onze parochie. De huidige website ziet er op het oog wel leuk uit maar is technisch sterk verouderd. Om de communicatie voor de toekomst te borgen heeft het parochiebestuur besloten en budget vrij gemaakt voor een compleet nieuwe website. Daar was maandag een eerste presentatie over. Het is te vroeg om details daarover te delen. De komende maanden zal er eerst veel werk verzet moeten worden. Veel van de inhoud van de huidige website zal in de nieuwe omgeving opgebouwd moeten worden. Er zijn nu ook enkele webmasters toe aan een stapje terug. Daarom zullen we ook op zoek moeten naar uitbreiding en versterking van het team. Heeft u een tip over kandidaten die mogelijk interesse zouden hebben voor deze leuke vrijwilligerstaak laat het ons weten. Dat kan via de webmaster van de parochie, of die van de betreffende geloofsgemeenschap. Wij gaan graag in gesprek. De planning is dat begin 2022 de nieuwe website operationeel is. Wij houden u op de hoogte.