Koninklijke onderscheiding voor Dick van den Bosch (parochiebestuurslid bouwzaken.)

Dick vd Bosch onderscheiden 2Het heeft Zijne Majesteit behaagd………….. Inderdaad, deze woorden klonken op de Zuid IJsselsdijk op maandag 26 april 2021 uit de mond van burgemeester Patrick van Domburg. Dick van den Bosch heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen, als lid in de Orde van Oranje-Nassau, en dat is hem van harte gegund.

Jarenlang in verschillende groepen actief geweest voor de IJsselsteinse samenleving en vanaf 2013 zeer actief in het parochiebestuur H. Drie-eenheid met als opdracht Bouwzaken. In die tijd zijn de verschillende kerkgebouwen in Montfoort, Harmelen, Benschop, Cabauw en IJsselstein onder handen genomen. Werk verzet met monumentenzorg, aannemers, schilders en betrokkenen. Dick, een gemoedelijk man die weet wat hij wil en ook anderen weet te motiveren en te activeren.

Dick van deze kant van harte proficiat. Het is je gegund…………………

Namens het parochiebestuur H. Drie-eenheid.