Beste mensen,

Pastoor Van der Vegt, Jan Vlaar en ondergetekende (crisisteam) zijn hedenochtend (woensdag 18 maart) bij elkaar gekomen voor crisisberaad. Hieronder de afspraken.
Voor communicatie maken we gebruik van de mailgroep, tenzij anders vermeld. De mailgroep bestaat uit: voorzitters kerkcommissies en pastoraatgroepen, secretarissen kerkcommissies, secretariaten per geloofsgemeenschap, Annemiek Smulders, leden Pastoraal Team en leden AB.

We hebben de volgende afspraken gemaakt:

* Volgende afspraak ‘crisisteam’ is op 24 maart 2020, aanvang 15.00 uur, via app.
* Onderstaande geldt vanaf heden tot en met in ieder geval 6 april 2020 en soms ook al in april.
* Op basis van devies geen persoonlijke contacten meer indien niet nodig, worden er vanaf heden geen vergaderingen/overleggen meer gehouden binnen de parochie H. Drie-eenheid. Indien contact nodig is, dan via telefoon, mail, app etc. Dit geldt voor alle overleggen tot en met 6 april 2020.
   Vergadering parochiebestuur op 14 april 2020 en Parochieraad op 28 april worden nu al geannuleerd.
* Alle parochiecentra gaan m.i.v. woensdagochtend 18 maart 2020 dicht. Devies is ook voor deze vrijwilligers onder onze parochianen: thuiswerken.
* BIJeen verschijnt wel in digitale vorm, maar niet in papieren vorm, vergt te veel fysiek contact van parochianen om te verspreiden.
* Advies: maak zoveel mogelijk gebruik van de digitale nieuwsbrieven en website om zo de band met de parochianen te onderhouden.
* Leden van het Pastoraal Team kunnen gebeld worden door mensen die behoefte hebben aan een gesprek. Nadere informatie volgt nog.

Beste mensen,
Op deze manier proberen we zaken goed te regelen, op het juiste moment de juiste besluiten te nemen en te communiceren aan de juiste mensen en ....... zodoende elkaar toch een beetje vast te houden in deze ingewikkelde tijden.
Vergeten we iets of iemand, schroom dan niet te mailen, te bellen of te appen.

Pastoor G.M.J. van der Vegt,

Met vriendelijke groet,