BIJeen is de naam van het parochieblad van de H. BIJeen logo wit dicht blauwDrie-eenheid.
Voor 2018 gelden de volgende inleverdata van kopij: klik hier.

Op deze pagina kunt u de digitale versie lezen:

Jaargang 3, nr. 6
Jaargang 3, nr. 5
Jaargang 3, nr. 4
Jaargang 3, nr. 3
Jaargang 3, nr. 2
Jaargang 3, nr. 1
--

AVGIn bepaalde situaties is het voor parochies verplicht informatie over verwerking van persoonsgegevens schriftelijk ter beschikking te stellen.
Dit geldt in alle gevallen wanneer personen (voor het eerst) worden opgenomen in de R.-K. ledenadministratie. In een aantal situaties moet aan de betreffende personen een privacyverklaring worden verstrekt (dit kan ook digitaal, bijvoorbeeld via e-mail).

Lees de Privacy Verklaring mei 2018
Onderhoud websiteAls u regelmatig op de website kijkt is het u vast opgevallen dat daar het nodige gewijzigd is. De webredacteuren meenden dat informatie nog beter toegankelijk gemaakt kon worden.
Inmiddels zijn de websites van de geloofsgemeenschappen van Montfoort-Linschoten, Harmelen en die van IJsselstein aangepast.
En nu dus ook de website van de parochie zelf.
Op het oog lijkt er weinig veranderd. De horizontale regel met de onderwerpen (menu) is anders ingedeeld. Onder een item klapt er soms een uitklapmenu open voor verfijning van de zoekfunctie, waardoor u makkelijker informatie kunt vinden. En uiteindelijk is er nog het handige A t/m Z om een artikel te kunnen (terug)vinden.
We horen graag van u hoe de vernieuwde indeling bevalt.

Annemiek Smulders (webmaster)
Wessel van Aken (webmaster)
Huub Rutte (2e webadministrator)
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top