Naast de bekende A t/m Z (Ik zoek)-functie is er verder gewerkt aan (nog) betere zoekresultaten.

zoekfunctieOp iedere website (parochie en geloofsgemeenschappen) staat rechtsboven de startpagina een invulscherm met de tekst 'Binnen alle deelsites zoeken op' gevolgd door het woord Zoeken. Het is de bedoeling dat u daar een woord invult, wat u zoekt (zie rode pijl).

De zoekresultaten van het woord, dat u in dat vakje invult, wordt zichtbaar op de voorpagina onder de slideshow van de deelsite waar u de zoekopdracht opgeeft, behalve wanneer u gekozen hebt voor een item uit Weblinks of Ledenadministratie. Vervolgens klik u op de link die blauw gekleurd is. De documenten van de parochie-site hebben als kenmerk pa-naam van het document waarin het ingevulde zoekwoord voorkomt.

Er wordt gezocht op een exacte match van een heel woord. Dus als u zoekt naar Emmaus dan komt Emmauskerk niet in de resultaten voor.
Met uitgebreid zoeken zijn er meer mogelijkheden. Die functie wordt zichtbaar als deze zoekfunctie niet het resultaat oplevert, dat u wenst.
Het rooster met de uitgavedata en deadlines voor 2019 is nu hier beschikbaar.

Voor het aanleveren van kopij zijn wat regels vastgesteld die u hier kunt nalezen
Onderhoud websiteAls u regelmatig op de website kijkt is het u vast opgevallen dat daar het nodige gewijzigd is. De webredacteuren meenden dat informatie nog beter toegankelijk gemaakt kon worden.
Inmiddels zijn de websites van de geloofsgemeenschappen van Montfoort-Linschoten, Harmelen en die van IJsselstein aangepast.
En nu dus ook de website van de parochie zelf.
Op het oog lijkt er weinig veranderd. De horizontale regel met de onderwerpen (menu) is anders ingedeeld. Onder een item klapt er soms een uitklapmenu open voor verfijning van de zoekfunctie, waardoor u makkelijker informatie kunt vinden. En uiteindelijk is er nog het handige A t/m Z om een artikel te kunnen (terug)vinden.
We horen graag van u hoe de vernieuwde indeling bevalt.

Annemiek Smulders (webmaster)
Wessel van Aken (webmaster)
Huub Rutte (2e webadministrator)
BIJeen is de naam van het parochieblad van de H. logobijeenblpng 1453900692Drie-eenheid.
Voor 2018 gelden de volgende inleverdata van kopij: klik hier.

Op deze pagina kunt u de digitale versie lezen:

Jaargang 4, nr. 1 (19 januari t/m 1 maart 2019)

© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top