Website onderhoudMaandag (12 juli) was er een belangrijke bijeenkomst voor de webmasters van onze parochie. De huidige website ziet er op het oog wel leuk uit maar is technisch sterk verouderd. Om de communicatie voor de toekomst te borgen heeft het parochiebestuur besloten en budget vrij gemaakt voor een compleet nieuwe website. Daar was maandag een eerste presentatie over. Het is te vroeg om details daarover te delen. De komende maanden zal er eerst veel werk verzet moeten worden. Veel van de inhoud van de huidige website zal in de nieuwe omgeving opgebouwd moeten worden. Er zijn nu ook enkele webmasters toe aan een stapje terug. Daarom zullen we ook op zoek moeten naar uitbreiding en versterking van het team. Heeft u een tip over kandidaten die mogelijk interesse zouden hebben voor deze leuke vrijwilligerstaak laat het ons weten. Dat kan via de webmaster van de parochie, of die van de betreffende geloofsgemeenschap. Wij gaan graag in gesprek. De planning is dat begin 2022 de nieuwe website operationeel is. Wij houden u op de hoogte.

JozefjaarEen glas-in-loodraam met een afbeelding van St.-Jozef en het Kindje Jezus
in de kerk van Maria Onbevlekt Ontvangen in Wilmington in de Amerikaanse staat New York.
Foto: CNS Photo – Gregory A. Shemitz

Paus kondigt bijzonder Jozefjaar af

Precies honderdvijftig jaar nadat St.-Jozef werd uitgeroepen tot patroonheilige van de universele Kerk, heeft paus Franciscus dinsdag per direct een Jozefjaar afgekondigd. Het Jozefjaar ging op het hoogfeest van Maria Onbevlekt Ontvangen in. Het wordt op 8 december 2021 afgesloten. In de apostolische brief Patris Corde (‘Met een vaderhart’) schreef de paus dat gelovigen in de vaak onopgemerkte St.-Jozef “een voorspreker, steun en gids in moeilijke tijden” kunnen vinden.

Het rooster met de uitgavedata en deadlines voor 2021 is nu hier beschikbaar.

Voor het aanleveren van kopij zijn wat regels vastgesteld die u hier kunt nalezen
logobijeenblpng 1453900692BIJeen is de naam van het parochieblad van de H. Drie-eenheid.
Voor 2021 gelden de volgende inleverdata van kopij: klik hier.

Op deze pagina kunt u de digitale versie lezen:

Jaargang 6, nr. 7 (16 oktober t/m 10 december 2021)
Jaargang 6, nr. 6 (4 september t/m 15 oktober 2021)
Jaargang 6, nr. 5 (10 juli t/m 3 september)
Jaargang 6, nr. 4 (29 mei t/m 9 juli 2021)
Jaargang 6, nr. 3 (10 april t/m 28 mei 2021)
Jaargang 6, nr. 2 (27 februari t/m 9 april 2021)
Jaargang 6, nr. 1 (16 januari t/m 26 februari 2021)

Het Aarstbisdom geeft met enige regelmaat nieuwsbrieven uit. U kunt zich hier op abonneren, via deze link.

Bent u geinteresseerd in het diaconale werk van het bisdom dan is de website van de DKCI (Diaconele Kerkelijke Caritas Instelling) een goede bron van informatie.