Geplande vieringen in de parochie

Dit overzicht bevat alle vieringen in de parochie in chronologische volgorde. Om de lijst niet te lang te maken kunt u gebruik maken van de zoekvelden. Zoeken 'in alle velden' betekent ook werkelijk zoek in alle ingevulde velden, dus ook de velden die niet in de tabel staan (bijv. dirigent, intenties, acolieten, kosters, etc.). Voor meer details over vieringen kunt u gebruik maken het kleine driehoekje in de meest linkse kolom. Als u hier op klikt en vervolgens op 'zie' krijgt u alle details te zien voor zover die gepland zijn.

Door op het 'tandradje' rechtsboven te klikken kunt u uw geselecteerde overzicht afdrukken of per e-mail doorsturen naar een belanghebbende. Dit geldt ook voor het overzicht van de details.
zoek: filters verwijderen
In