MariaElk half jaar wordt in de Barbarakerk ’s avonds een Vesperlof gehouden, als vanouds bedoeld als dagelijkse dankzegging aan God voor de voorbije dag. Tijdens corona is dit geruime tijd niet gebeurd maar op zondagavond 29 mei om 19.00 uur is het weer zover!

Dan zal pastoor Van de Vegt met ondersteuning van het Herenkoor van de Barbarakerk weer voorgaan in aanbidding van het H. Sacrament, het kruisoffer en Maria’s rol in het leven van Jezus. Het herenkoor zal hiertoe o.a. het Magnificat (de Lofzang van Maria), Adoro Te devote, Jesu dulcis memoria en Panis Angelicus ten gehore brengen.

Wij nodigen iedereen in de geloofsgemeenschappen Nieuwegein uit om aan dit liturgisch hoogtepunt deel te nemen.