Exodus 90Groeien in deugd en vrijheid: we willen het, maar zijn maar al te vaak te zwak, te druk, te snel afgeleid.. ..en daar gaan we in januari korte metten mee maken!

Exodus 90 is een 3 maanden durend vastenprogramma voor mannen. Een trainingsregiment voor lichaam en ziel, gebouwd op stevig programma van gebed, ascese (meerdere disciplines) en broederschap.

In 90 dagen leest de hele groep mannen, de fraternity, het Bijbelboek Exodus en leg je rekenschap af aan elkaar om zo de opgelegde disciplines vol te houden. Je spreekt dagelijks met je vaste aanspreekpunt, jouw anchor, en wekelijks met de hele fraternity. Dit geeft moed en kracht, stemt tot nederigheid en nodigt uit tot kwetsbaarheid. Daardoor ontstaat doorgaans een hechte fraternity.

Tot de disciplines behoren het afzien van niet noodzakelijk telefoon en computergebruik, het afzien van televisiekijken, het afzien van het eten van tussendoortjes en toetjes, het afzien van alcohol, het verplicht koud douchen en het verplicht werken aan je lichamelijke conditie. Al die offertjes voor God te maken is een verlangen dat Hij in ons hart heeft gelegd. De ervaring om nare en ongezonde gewoonten los te laten, je open te stellen voor Zijn woord door dagelijkse Bijbellezing, en een enorme ontwikkeling van je gebedsleven is geweldig!

De aankomende Exodus 90 begint op 17 januari 2022, negentig dagen voor Pasen.
Wil je meer weten, ga dan naar https://exodus90.com, of neem contact op met Jelmer (+31 627895510) of Antoon (+31 645494445). Wij proberen de fraternities in de regio Utrecht te coördineren.

Als je je wilt opgeven, vul dan dit formulier in, neem dan contact op met Antoon of Jelmer. Wij
nemen dan contact met je op en zullen zo optimaal mogelijk de fraternities samenstellen!

PS Mocht je niet in de regio Utrecht wonen maar wel mee willen doen, laat het ons weten! Wij kunnen helpen bij de zoektocht naar een geschikte fraternity.

© 3eenheidparochie 2012 - 2022          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top