Bezieling 2De Bezieling, een inspirerend e-magazine

 

Al een aantal jaren ben ik bestuurslid van het e-magazine De Bezieling (www.debezieling.nl). Ik breng dit e-magazine graag onder de aandacht.

De Bezieling is voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie, bemoediging en ankerpunten in het leven en daarbij nieuwsgierig zijn naar wat de christelijke traditie te bieden heeft. Maandelijks staan er enkele grote artikelen. Een gevarieerde groep van  schrijvers verzorgt wekelijks een column met een persoonlijke kijk op religie, zin en spiritualiteit anno nu. In een cultuur- en boekenrubriek  wordt ingegaan op literatuur, film, muziek en spirituele of theologische boeken. In de rubriek ‘Bijbels’ levert theologe Marga Haas bijbelse beschouwingen. Onder de noemer ‘Marinus blogt’ biedt schrijver en geestelijk begeleider Marinus van den Berg een pastorale kijk op het alledaagse leven. De inhoud wordt regelmatig ondersteunt door videofragmenten. De Bezieling is gratis toegankelijk. Als je je op site aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je eens per maand een overzicht van alle nieuwe bijdragen.

De Bezieling is voor haar voortbestaan afhankelijk van giften. Elke bijdrage is welkom. Op de site kun je lezen hoe je kunt bijdragen.

Om de Bezieling financieel gaande te houden kun je je ook aanmelden voor de Vriendenkring van de Bezieling.
Door daar lid van te worden help je mee de basis onder de Bezieling te versterken.

Die vriendschap wordt gewaardeerd met drie extra’s:

1. samen met uitgeverij Adveniat, wordt een jaarboek uitgebracht  met bijdragen van de medewerkers. Als Vriend van de Bezieling krijg je het gratis toegezonden

2. eens per jaar is er een ontmoetingsdag met onze medewerkers/schrijvers. Het is de kans om verder door te praten met je  favoriete schrijver.

3. eens per jaar is er een bezoek aan een tentoonstelling die wat thema betreft aansluit bij de Bezieling en  er wordt gezorgd voor een deskundige inleider/gids.

Neem eens een kijkje op de website. En hopelijk vindt u dit e-tijdschrift de moeite van het lezen én het ondersteunen waard.
        

© 3eenheidparochie 2012 - 2021          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top