DagelijksWoord 2021 4Katholieke Bijbelstichting is gestart met de reeks Dagelijks Woord 2021, het nieuwe Bijbelleesrooster voor het komende kerkelijk jaar.
Komende week verschijnt deel IV. Deze loopt van 16 augustus tot en met 27 november 2021. In dit Bijbels leesrooster staan voor elke dag een korte Bijbeltekst, een overweging en een gebed.

Handzaam
De uitgave van de KBS is een handzaam boekje, dat in de genoemde periode als dagboek kan worden gebruikt voor persoonlijke en gezamenlijke meditaties. De dagelijkse Bijbeltekst is voorzien van een korte overdenking en een gebed. Samenstellers namens de KBS zijn Mgr. J. Liesen, bisschop van Breda en bisschopreferent voor liturgie en Bijbel, en diaken V. de Haas, stafmedewerker van de KBS.
Het is hun hoop dat de Bijbelverzen, die uit de liturgische lezingen komen, de overwegingen en de gebeden de lezers helpen dieper in gaan op het Woord van God. ‘Geloof wordt geleefd in het luisteren, doen en vieren van Gods Woord’.

Bestellen
De uitgave kan worden besteld via de webshop van de KBS; de prijs per los boekje exclusief verzendkosten is € 2,00. Bij aantallen van 10, 50 of 100 zal er een korting zijn.
Bestellen via deze lnk naar de webwinkel van KBS.