huwelijkMijn naam is Elise Bangma-Mertens en sinds september ben ik de nieuwe (project)medewerker Huwelijk & Gezin binnen het Aartsbisdom.

Door de coronacrisis is het helaas nog niet eerder gelukt om me aan jullie voor te stellen of om langs te komen in de parochies. Hopelijk kan dit binnenkort wel weer. Er komt langzaam ook perspectief om later dit jaar weer activiteiten te kunnen organiseren en ik zou dit heel graag willen doen. Maar daar heb ik jullie hulp bij nodig.

Ik heb een vragenlijst opgesteld voor alle echtparen en gezinnen binnen het Aartsbisdom. Ook leden en vrijwilligers van de pastorale teams rondom huwelijk en gezin zijn van harte uitgenodigd om deze vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijst wil ik graag inventariseren wat de verwachtingen zijn, waar behoefte ligt, hoe ik kan ondersteunen in parochies en welke bisdomactiviteiten gewaardeerd zouden worden. Graag zou ik jullie dan ook willen vragen deze vragenlijst door te sturen naar de echtparen en gezinnen in jullie parochies.
Voor wie?
  • De echtparen en gezinnen van de parochies in het Aartsbisdom Utrecht
  • De leden van huwelijks- en gezinspastoraat van de parochies in het Aartsbisdom Utrecht
  • De secretariaten van de parochies in het Aarsbisdom Utrecht

Voor de vragenlijst: Klik hier.

Hartelijk dank voor uw medewerking.
© 3eenheidparochie 2012 - 2021          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top