Op maandag 2 november 2020 start er een nieuwe gespreksgroep.

Rouwgroep Nieuwegein organiseert al meer dan 20 jaar lotgenotengroepen.
Uit ervaring weten we dat het steunend kan zijn om met andere mensen te praten die ook een verlieservaring achter de rug hebben. Het delen kan helpen wat meer inzicht te krijgen in het rouwproces.
In de groep is ruimte voor een ieders verhaal, voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Elke bijeenkomst staat een ander thema centraal waarover we met elkaar in gesprek gaan. Uiteraard kunnen de deelnemers ook zelf onderwerpen inbrengen.
De gespreksgroep wordt begeleid door Marianne van den Boogaard en Margreet van Angelen.

Praktische informatie: Start: 2 november 2020, de bijeenkomsten zijn op maandagochtend van 09.30 tot 12.00 uur.
Locatie: Emmauskerk, Merelplein 2, te Nieuwegein.
Kosten: € 50,00 te voldoen bij de eerste bijeenkomst.
Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 6 tot 8 bijeenkomsten.

Opgeven liefst z.s.m. en tot uiterlijk 20 oktober 2020. Informatie en aanmelding
Als uw aanmelding binnen is, zal een van de rouwbegeleiders contact met u opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Dit gesprek zal bij u thuis plaatsvinden. In dit gesprek krijgt u informatie over de groep en er zal ook aandacht zijn voor uw behoeften en verwachtingen.

Voor wie
Iedereen uit Nieuwegein en regiogemeenten die te maken heeft, of heeft gehad, met het overlijden van een dierbare persoon (partner, kind, kleinkind, vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin) kan deelnemen. U kunt natuurlijk ook andere mensen met een verlieservaring op ons aanbod wijzen. Kerkelijke betrokkenheid is niet nodig. Iedereen is welkom.

Inloopavond
Tevens willen we u erop wijzen dat we ook een inloopavond hebben op 13 oktober. In verband met de coronamaatregelen zijn hierbij maximaal 6 mensen welkom.
Voor info en aanmelding

Leden Rouwgroep Nieuwegein

Op de website leest u wie de leden van de werkgroep zijn en wat hun achtergrond is.