Thuine roepingenweekend 1 465x300Waar? In het gastenverblijf van het klooster te Thuine (D), net over de grens bij Twente. Het gastenhuis is meer dan groot genoeg om aan alle huidige veiligheidsvoorschriften te kunnen voldoen.
Voor wie? Voor jonge mensen tussen 18 en 35 jaar. Het zijn jonge mensen met heel uiteenlopende achtergronden. Kijk maar naar de foto met de deelnemers van vorig jaar. Het zijn jonge mensen zoals jij!
Door wie? Het weekend wordt georganiseerd door het bisdom Groningen-Leeuwarden maar staat open voor deelnemers uit alle zeven Nederlandse bisdommen.
Wanneer? Van vrijdagavond 16 tot en met zondagmiddag 18 oktober a.s..

Wie gaan er een getuigenis geven? Een 'blauwe zuster' over haar roeping tot het religieuze leven. Gerrie Conen over zijn roeping tot het huwelijk en het katholiek opvoeden van zijn kinderen. Jolanda en Sander Hof over hun roeping om van protestant katholiek te worden. Sander Hof over zijn roeping tot het permanent diaconaat. Vanzelfsprekend kun je Mgr. Van den Hout, de bisschop van Groningen-Leeuwarden, en pastoor Tjepkema ook aanspreken op hun roeping tot het priesterschap.

Kosten: er wordt een vrijwillige bijdrage van 40 euro per persoon gevraagd.
Opgave - Je kunt je tot 1 oktober 2020 opgeven bij pastoor Tjitze Titus Tjepkema (Coevorden) – email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mob. Tel. 06 – 11 273 673.

Meer weten? Kijk zondag 30 augustus 2020 om 9.45 uur naar het “Geloofsgesprek” met Leo Fijen op NPO 2.
© 3eenheidparochie 2012 - 2020          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top