The Greatest Miracle (het grootste mirakel).

GrootstemirakelInhoud:
In deze animatiefilm (Nederlands) voor jong vanaf 10 jaar en ouder zien we door de ogen van de drie hoofdpersonen wat we anders niet zien. Mevrouw Cato, een oude vrouw, wat eenzaam, maar goed van hart en ze houdt veel van God en gaat vaak naar de Mis. Monica is een jonge moeder, haar man is pas overleden en nu staat zij er alleen voor, ook voor de opvoeding van haar zoon. De heer Chema is buschauffeur, zijn zoon is erg ziek, omdat hij bereid was medicijnen zelf uit te proberen om daarmee anderen te helpen. Alle drie zullen op diezelfde dag in dezelfde kerk zien wat zij anders niet zien. Alle drie de personen zullen in aanraking komen met engelen, de helpers van God. Alle drie zullen ook te maken krijgen met verzoening. Alle drie zullen ook met het kwaad als verleiding in aanraking komen. Wij zullen ook zien wat er allemaal op en rond het altaar gebeurt. De onzichtbare werkelijkheid rond de heilige Mis wordt zichtbaar. De trailer kunt u zien op de website. Klik hier.

Jaar van de eucharistie Film en informatie avond

Datum: Donderdag 13 februari 2020
Locatie: Nieuwegein Emmauskerk
Tijd aanvang: 19:30 uur

Datum: Woensdag 19 februari 2020
Locatie: Montfoort kleine Johannes
Tijd aanvang: 19:30 uur

Tijdens de film zullen wij in gesprek gaan met elkaar.
Welkom op één van beide avonden.

Pastoor van der Vegt, pastor Nowara.