BoekIn oktober starten we met een boekenclub. We lezen dit seizoen als groep vijf verschillende boeken, een boek per bijeenkomst, waarover we met elkaar in gesprek gaan. We hebben gekozen voor romans met een thema dat aanzet tot verdieping van diverse levensvragen. Welke inzichten kan dit boek ons geven in ons persoonlijke leven? Voor de eerste bijeenkomst is er gekozen voor het boek 'De trooster' van Esther Gerritsen. Deze eerste avond vindt plaats op donderdag 10 oktober om 19:30 uur in de Emmauskerk in Nieuwegein. Afhankelijk van de aanmeldingen, wordt er op deze avond gekeken waar de vervolgavonden zullen zijn. Dat kan bij iemand thuis zijn, of op een andere locatie die voor iedereen goed bereikbaar is. Heeft u interesse in deze vijf bijeenkomsten? Meldt u dan uiterlijk 23 september aan.

Contact: Klik hier voor het contactformulier.
Data: 10 oktober, 28 november, 23 januari, 26 maart en 21 mei, om 19:30 uur.
Kosten: vrijwillige bijdrage, plus eventuele aanschaf van de te lezen boeken.