Het wachten duurt niet lang meer

Logo Kind op schootVoor peuters en kleuters is het vaak niet makkelijk: delen. Maar ook volwassenen kunnen er nog een hoop over leren! Dat was in de tijd van Jezus niet anders. Tot er op een dag iets heel bijzonders gebeurde.......

Kom je ook kijken, luisteren en meedoen bij deze vieringen? Alle peuters, kleuters en hun (groot)ouders zijn van harte welkom. Stilzitten hoeft niet

Vind jij het ook zo lastig als je ergens lang op moet wachten? In deze tijd voor Kerst steken we iedere week een extra kaarsje aan. Daarmee wachten we samen op een heel bijzonder kindje... Wie is hij eigenlijk? En ben je er klaar voor als hij komt?
 De volgende vieringen staan gepland op:

- 17 november 2019 - H. Barbarakerk, Koninginnenlaan 1, Nieuwegein
- 15 december 2019 - Emmauskerk, Merelplein 2, Nieuwegein.
- 12 januari 2020

Overige tijden, locaties en thema’s worden nog bekendgemaakt.

Omdat de meeste bezoekers het afgelopen seizoen uit IJsselstein en Nieuwegein kwamen, ook bij vieringen op andere locaties, gaan we ons concentreren op die twee plaatsen. Iedereen uit andere geloofsgemeenschappen blijft daarbij natuurlijk van harte welkom!
En mocht een andere geloofsgemeenschap toch graag een keer een Kind-op-schootviering in hún kerk houden, dan staan we daar zeker voor open.

Aanmelden, meer weten of op de hoogte blijven?

App: 06-20980748,
of volg ons op Facebook door hier te klikken.