Delen doet wonderen

Logo Kind op schootVoor peuters en kleuters is het vaak niet makkelijk: delen. Maar ook volwassenen kunnen er nog een hoop over leren! Dat was in de tijd van Jezus niet anders. Tot er op een dag iets heel bijzonders gebeurde.......

Kom je ook kijken, luisteren en meedoen bij deze laatste viering voor de zomervakantie? Alle peuters, kleuters en hun (groot)ouders zijn van harte welkom. Stilzitten hoeft niet

Op zondag 23 juni om 11.00 uur (let op: een half uur eerder dan de vorige keren) in de St. Barbarakerk, Koninginnenlaan 3 in Nieuwegein.
De viering zal een half uur na de eucharistieviering zijn. Wij vernemen graag vóór 22 juni a.s. of jullie zouden willen komen.

Speciaal verzoek: willen jullie deze keer allemaal iets kleins meenemen om te delen?
Wat? Dat is aan jou...

Na de zomer:
De volgende vieringen in het nieuwe seizoen staan gepland op:
· 22 september
· 20 oktober
· 17 november
· 15 december 2019.

Tijden, locaties en thema’s worden nog bekendgemaakt.

Omdat de meeste bezoekers het afgelopen seizoen uit IJsselstein en Nieuwegein kwamen, ook bij vieringen op andere locaties, gaan we ons concentreren op die twee plaatsen. Iedereen uit andere geloofsgemeenschappen blijft daarbij natuurlijk van harte welkom!
En mocht een andere geloofsgemeenschap toch graag een keer een Kind-op-schootviering in hún kerk houden, dan staan we daar zeker voor open.

Aanmelden, meer weten of op de hoogte blijven?

App: 06-20980748,
of volg ons op Facebook door hier te klikken.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top