Voor alles is een begin

Logo Kind op schootVoor peuters en kleuters is het vaak niet makkelijk: delen. Maar ook volwassenen kunnen er nog een hoop over leren! Dat was in de tijd van Jezus niet anders. Tot er op een dag iets heel bijzonders gebeurde.......

Kom je ook kijken, luisteren en meedoen bij deze laatste viering voor de zomervakantie? Alle peuters, kleuters en hun (groot)ouders zijn van harte welkom. Stilzitten hoeft niet

De volgende vieringen in het nieuwe seizoen staan gepland op:
· 22 september (Nicolaaskerk - Nieuwegein, aanvang 11.30 uur) Thema: 'Voor alles is een begin'
Na de zomervakantie maak je vaak een nieuwe start: bij de kinderopvang, op school, op het werk. Jij zelf bent begonnen als baby’tje in de buik van je moeder. Misschien kom je vandaag wel voor het eerst (weer) in de kerk. En zelfs de wereld waarin we leven was er niet altijd... Kortom: ‘Voor alles is een begin.’

· 20 oktober (Nicolaasbasiliek - IJsselstein, aanvang met lunch 12.00 uur)
· 17 november
· 15 december 2019.

Overige tijden, locaties en thema’s worden nog bekendgemaakt.

Omdat de meeste bezoekers het afgelopen seizoen uit IJsselstein en Nieuwegein kwamen, ook bij vieringen op andere locaties, gaan we ons concentreren op die twee plaatsen. Iedereen uit andere geloofsgemeenschappen blijft daarbij natuurlijk van harte welkom!
En mocht een andere geloofsgemeenschap toch graag een keer een Kind-op-schootviering in hún kerk houden, dan staan we daar zeker voor open.

Aanmelden, meer weten of op de hoogte blijven?

App: 06-20980748,
of volg ons op Facebook door hier te klikken.