Beatrice de Graaf lezingLezing: “Verlangen naar veiligheid in een tijd van radicalisering”

Prof. dr. Beatrice de Graaf en burgemeester De Graaf spreken op woensdag 6 februari 2019 in het Dorpshuis XXL te Benschop (aanvang 20:00 uur) over het thema Verlangen naar veiligheid in een tijd van radicalisering.

Hoogleraar en terrorisme-expert Beatrice de Graaf is regelmatig te gast bij DWDD. Ze heeft op verzoek van de PKN het boekje Heilige strijd: het verlangen naar veiligheid en het einde van het kwaad geschreven, waarin ze een christelijke visie op veiligheid naar voren brengt. Daarover zal zij spreken.

Burgemeester Laurens de Graaf zal spreken over veiligheid in de context van Lopik. Is er sprake van radicalisering en veiligheidsrisico's? Hoe ziet de verantwoordelijkheid van de overheid er op dit punt uit? Welke rol spelen zijn politieke visie en levensovertuiging bij veiligheidsvragen?

De avond is een initiatief van de rooms-katholieke parochie, de hervormde gemeente en de protestantse gemeente van Benschop.

Tijdens de avond wordt er een boekentafel verzorgd door Boekhandel De Hoeksteen, Havenstraat 17, 3441 BH Woerden 0348-421933, www.hoeksteenboekhandel.nl.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top