wapenaartsbisdomGa op 10 (Tweede Pinksterdag) en 11 juni 2019 mee op busbedevaart met het Aartsbisdom Utrecht naar Echternach in Luxemburg! Daar wordt elk jaar bij het graf van Sint Willibrord (+739), de eerste aartsbisschop van Utrecht en de apostel van Nederland, de beroemde ‘Springprocessie’ gehouden. “Daaraan gaan we met onze groep deelnemen. We verblijven in hotel Koch-Schilt in Irrel, vlakbij Echternach,” aldus vicaris Cornelissen, die de reisleiding en de pastorale begeleiding van deze korte pelgrimage zal verzorgen.

Vicaris Cornelissen: “We vertrekken op 10 juni vanuit diverse opstapplaatsen in het bisdom. Het middagprogramma speelt zich af in Trier. Na het diner in het hotel gaan we naar Echternach voor de openingsplechtigheid in de basiliek.
Op 11 juni wonen we na het ontbijt de pontificale Mis bij in de basiliek. Om 9.30 uur begint de Springprocessie. Na het lof in de basiliek reizen we terug naar Nederland.”

Tijdens de bedevaart zullen ook kardinaal Eijk en beide hulpbisschoppen aansluiten.

Prijs: € 110,- p.p. (o.b.v. een tweepersoonskamer, incl. diner op dag 1 en ontbijt op dag 2).

Voor informatie en opgave: Ben Lokate, tel. (030) 236 15 70, e-mail klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na opgave krijgt u een formulier voor aanmelding en voor betaling.
© 3eenheidparochie 2012 - 2019          --- AVG-verklaringen --- ↑ Top