wapenaartsbisdomIn het Prinsenhuis te Wijk bij Duurstede (Klooster Leuterstraat 35) worden vier bezinningsavonden ‘Op weg naar Kerst’ georganiseerd, afwisselend begeleid door pastoor F. Hogenelst en de pastoraal werkers Ed van de Moosdijk en Laura de Vries van de parochie Paus Johannes XXIII.

Ze volgen Jozef en Maria op hun reis naar Bethlehem. Deze avonden zijn los te volgen of als serie en zijn gratis toegankelijk. Het programma biedt achtergrondinformatie, ontmoetingen en persoonlijke ervaringen met God. Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur).

Data: woensdagen 28 november en 5, 12 en 19 december.
Aanmelding bij: Laura de Vries, pastoraal werker, e-mail klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie: www.pj23.nl of telefoon (0343) 57 69 46.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top