Mars voor het levenOp zaterdag 8 december is er de Mars voor het Leven. Dit jaar organiseert Stirezo een programma, speciaal voor katholieke jongeren.
We houden een wake voor het leven, van vrijdag 7 op zaterdag 8 december. Het programma start op vrijdag 7 december met een H. Mis om 20.00 uur met Mgr. de Jong. Hierna start de wake met Aanbidding, biechtgelegenheid, overwegingen, getuigenissen, en een mogelijkheid tot outreach voor wie wil (Night-fever idee). Op zaterdag sluiten we het af om 8.30 met een feestelijk ontbijt. Hierna is er de H. Mis voor het algemene katholieke programma om 11.00 uur en om 12.00 uur de Mars.

Tijdens de nacht is er mogelijkheid tot overnachting in zaaltjes naast de kapel op eigen matje en slaapzak.
Er zal ook mogelijkheid zijn tot gratis heen en terug busvervoer, welke stopt in Maastricht, Den Bosch en Utrecht, naar Den Haag.

Hierbij de website voor opgave, meer informatie over het programma, sprekers, etc.
De jongeren uit onze parochie zijn ook van harte uitgenodigd, om samen met jongeren uit heel het land te bidden voor het leven.
Er zijn gratis flyers (A5) en folders (A3) op te vragen. Stuur ons dan een mailtje met je adres en aantallen, dan worden ze gratis toegestuurd.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top