Op 14 oktober jl. zijn we van start gegaan met de eerste Kind-op-schootviering. Dat was een groot succes! Ongeveer 20 kinderen in de leeftijd van 1 tot 7 en hun ouders beleefden de viering mee. We hebben samen gezongen, gedanst en gebeden. Daarnaast waren we stil en werd het evangelie verteld en verbeeld. Ook gingen de kinderen enthousiast op zoek naar het verloren schaap, dat zich ergens in de kerk verstopt had... “Fijn om onze kinderen op deze manier vertrouwd te kunnen maken met de kerk”, was een veelgehoorde reactie van de ouders. “Een viering speciaal voor mij!”, riep één van de kinderen uit.

‘Vol verwachting’

adventskrans 1De volgende Kind-op-schootviering is op 2 december van 11.30 uur tot 12.00 uur in de Nicolaaskerk, Utrechtsestraatweg 8 in Nieuwegein.
Het thema zal zijn: ‘Vol verwachting’. In deze viering gaan we de eerste adventskaars - het eerste wachtkaarsje - aansteken.
We nodigen peuters, kleuters, vaders, moeders, opa’s en oma’s uit de hele parochie graag uit om dit mee te maken.

Wil je je aanmelden voor 2 december? Of heb je nog vragen? Stuur dan een (app)berichtje naar pastor Hedwig Mensink, die deze vieringen begeleidt.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top