Pax KinderenPax Kinderhulp Utrecht organiseert ieder jaar een actie om Bosnische kinderen een zorgeloze vakantie van twee weken in Nederland te geven. De actie gaat dit jaar mogelijk niet door vanwege een tekort aan vakantiegezinnen. De kinderen verblijven gedurende de Kerstvakantie in een Nederlands gezin, maar zonder deze gezinnen is de actie niet mogelijk.

De stichting is nog op zoek naar vijf gezinnen waar de kinderen mogen verblijven. De kinderen die naar Nederland komen, in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, komen uit schrijnende omstandigheden in Bosniƫ.

Gedurende de twee weken tijdens de kerstvakantie dat de kinderen in Nederland zijn, worden er diverse activiteiten georganiseerd. Denk aan een sportdag, een workshop koken, een dagje Amsterdam enz. De thuisbasis voor de kinderen is het vakantiegezin waar ze verblijven. Door deze vakantie kunnen de kinderen, bijvoorbeeld afkomstig uit een kindertehuis, even kind zijn. Meer informatie over de actie is te vinden op de website van Pax Kinderhulp Utrecht.

Klik hier
voor meer informatie.
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top