logo kerk in noodKom naar 'Ontmoet de Wereldkerk', een dag vol boeiende sprekers die hun katholieke geloof op bijzondere plaatsen uitdragen.

Zo komt Thomas Luke Msusa, een aartsbisschop uit Malawi, zijn levensverhaal vertellen. Hij verliet als Moslimkind na het sterven van zijn moeder zijn huis en wilde - ondanks veel tegenwerking van zijn vader – gedoopt worden. Ruim twintig jaar later doopte hij als bisschop zelf zijn vader, een imam.
Aalmoezenier Ryan van Eijk deelt zijn ervaringen met vragen als vrijheid, schuld en geloof onder gevangenen. Pater Ziad Hilal komt spreken over de wederopbouw in Syrië die, ondanks de voortdurende oorlog, op diverse plaatsen volop aan de gang is.

En natuurlijk is er ruimte voor ontmoeting met Nederlandse religieuzen, buitenlandse missionarissen die in Nederland ‘op missie’ zijn en Nederlandse Katholieken van buitenlandse komaf. De locatie: conferentiecentrum Gooiland, Emmastraat 2 in Hilversum en de tegenover gelegen H. Vituskerk.

Zaterdag 10 November
Conferentiecentrum Gooiland en de Vituskerk in Hilversum

De deelnamekosten voor volwassenen bedragen € 15,00 en voor jongeren vanaf 15 jaar € 7,00.
Kinderen en tieners tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.
Aanmelden en meer infomatie kan u vinden op de website van Kerk in Nood: Klik hier
© 3eenheidparochie 2012 - 2018          --- Disclaimer ---       --- Privacy verklaring --- ↑ Top